Årsregnskab

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Årsregnskab

 

Find den rigtige pris på dit årsregnskab:

 

  • Find den rigtige pris

vi kender dine rigtige match når du har udfyldt din opgave

  • Det er GRATIS for dig

Det koster gratis at bruge Findo.dk

  • Få optil 3 uforpligtende tilbud hurtigt

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

Hvert år skal din virksomhed aflevere regnskab, og her har du brug for en revisor. For at gøre det mere simpelt for dig at finde en revisor, som kan udarbejde dit årsregnskab for dig, så kan du hos os få et godt tilbud på en revisor.

 

Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen og så sender vi med det samme nogle gode tilbud af sted til dig.

Hvem skal lave årsregnskab?

Hvis du har et ApS eller A/S, så skal du udarbejde et årsregnskab, når året er omme. Det skal du gøre for at vise SKAT, hvordan din virksomheds økonomiske situation har det. Det kommer an på din regnskabsklasse, hvilke type årsregnskab du skal udarbejde.

 

Ifølge Selskabsloven er det et krav, at du bruger en revisor, når der udarbejdes et årsregnskab for en virksomhed, som skal aflevere årsregnskab.

 

Dette gælder ikke, hvis du er en enkeltmandsvirksomhed eller interessentselskab. Her kan du typisk nøjes med at lave en udvidet selvangivelse. Men ofte anbefales det, at enkeltmandsvirksomheder og interessentselskaber også laver et årsregnskab.
Det skyldes, at det giver virksomheden et overblik over året. Hvis de vælger at gøre det, vil det være en fordel at bruge en revisor, selvom det ikke er noget krav, da det ikke er et krav, at der udarbejdes et årsregnskab.

Hvad består et årsregnskab af?

Din virksomheds årsregnskab skal indeholde en resultatopgørelse, balance og evt. noter. Resultatopgørelsen dækker over jeres omsætning og omkostning. Her kan man også se, hvor meget I skal betale til SKAT osv.

 

Balancen viser, hvilken aktiver og passiver der er i virksomheden. Den giver et indblik i, hvad I ejer, og hvordan det er finansieret.

Find en god revisor til årsregnskab

Det er meget forskelligt, hvad du kommer til at betale for en revisor, og da årsregnskabet er omfattende, kan det ende med at blive dyrt for jeres virksomhed.

 

Heldigvis er der hjælp at hente, da du ved hjælp af vores tilbudsformular får tilsendt relevante tilbud. På den måde udfylder du formularen, og så får du automatisk tilbud fra revisorer på dit årsregnskab.

 

På den måde behøver du ikke gøre det store for at få udarbejdet dit årsregnskab. I hvert fald ikke i første omgang. Når du først arbejder sammen med revisoren, er der en række ting, som du skal fremvise. Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med. Vi kan kun give dig det bedst mulige tilbud.

 

Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen.