Luk dit selskab i dag

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Luk dit selskab i dag

 

 

Brug Findo som formidler fordi:

 

  • Du sparer en masse tid

Vi har set mange forskellige virksomhedslukninger før

  • Gør som mange andre

Vi har hjulpet med mange virksomhedslukninger

  • Gratis service.

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

Lukning af selskab IvS og ApS

Skal du have lukket et selskab eller dit holdingselskab, så har findo.dk gjort det let at finde en revisor til at hjælpe dig. Vi sørge for at du får flere tilbud, så prisen ikke er urimelig. Samtidig med at du hurtigt kan finde en revisor som ønsker at hjælpe dig med en lukning af dit selskab, så du ikke behøver at bekymrer dig om det praktiske og al kommunikation med skat.

Mange virksomheder lukker selvfølgelig

Det er helt normalt at lukke et selskab i dag. Med indførslen af IvS selskaber (Iværksætterselskaber) er det blevet utroligt nemt og hurtigt at oprette et selskab til et ny forretningsområde. Det betyder at selvfølgelig at man som iværksætter og selvstændig har behov for at lukke en juridiskenhed ned. Det er selvfølgelig ikke gratis at få hjælp til nedlukningen af et selskab, men Findo.dk har gjort en indsats for at finde nogle erfarne og dygtige revisor, som ved at Findo.dk gør meget ud af at konkurrence udsætte opgaverne så priserne er de rigtige.

 

Lukning af selskab med mange eller få aktiviteter

Der kan være en stor forskel på at lukke en virksomhed ned med eller uden aktivitet. Hvis virksomheden ikke har haft nogen aktivitet kan processen med en nedlukning være mere enkel, der er dog ingen garantier her i livet, heller ikke den dag hvor en evt. virksomhed stopper og skal lukkes.

 

Salg af selskab ved lukning

Det er selvfølgelig muligt at sælge et selskab uden aktiviteter. Vi vil dog altid anbefale at man søger professionel rådgivning i sådanne en situation.