Regnskab

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Regnskab

 

 

Brug Findo til dit regnskab:

 

  • Få svar på 24 timer

Vi arbejder hele ugen

  • Find den rigtige revisor for dig 

Hvis din nye revisor har fokus på dig så ses det på prisen

  • Det er Gratis for dig

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

Hvert år skal din virksomhed aflevere regnskab, og her har du brug for en revisor. For at gøre det mere simpelt for dig at finde en revisor, som kan udarbejde dit regnskab for dig, så kan du hos os få et godt tilbud på en revisor.

 

Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen og så sender vi med det samme nogle gode tilbud af sted til dig.

Hvem skal lave regnskab?

Hvis du har et ApS eller A/S, så skal du udarbejde et regnskab, når året er omme. Det skal du gøre for at vise SKAT, hvordan din virksomheds økonomiske situation har det. Det kommer an på din regnskabsklasse, hvilke type regnskab du skal udarbejde.

 

Ifølge Selskabsloven er det et krav, at du bruger en revisor, når der udarbejdes et regnskab for en virksomhed, som skal aflevere regnskab.

 

Dette gælder ikke, hvis du er en enkeltmandsvirksomhed eller interessentselskab. Her kan du typisk nøjes med at lave en udvidet selvangivelse. Men ofte anbefales det, at enkeltmandsvirksomheder og interessentselskaber også laver et regnskab.
Det skyldes, at det giver virksomheden et overblik over året. Hvis de vælger at gøre det, vil det være en fordel at bruge en revisor, selvom det ikke er noget krav, da det ikke er et krav, at der udarbejdes et regnskab.

Hvad består et regnskab af?

Din virksomheds regnskab skal indeholde en resultatopgørelse, balance og evt. noter. Resultatopgørelsen dækker over jeres omsætning og omkostning. Her kan man også se, hvor meget I skal betale til SKAT osv.

 

Balancen viser, hvilken aktiver og passiver der er i virksomheden. Den giver et indblik i, hvad I ejer, og hvordan det er finansieret.

Find en god revisor til regnskab

Det er meget forskelligt, hvad du kommer til at betale for en revisor, og da regnskabet er omfattende, kan det ende med at blive dyrt for jeres virksomhed.

 

Heldigvis er der hjælp at hente, da du ved hjælp af vores tilbudsformular får tilsendt relevante tilbud. På den måde udfylder du formularen, og så får du automatisk tilbud fra revisorer på dit regnskab.

 

På den måde behøver du ikke gøre det store for at få udarbejdet dit regnskab. I hvert fald ikke i første omgang. Når du først arbejder sammen med revisoren, er der en række ting, som du skal fremvise. Det kan vi desværre ikke hjælpe dig med. Vi kan kun give dig det bedst mulige tilbud.

 

Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen.