Revisions påtegning

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Revisions påtegning

 

Find den rigtige pris på din revisions påtegning:

 

  • Find den rigtige pris

Vi kender dine rigtige match når du har udfyldt din opgave

  • Det er GRATIS for dig

Det koster gratis at bruge Findo.dk

  • Få optil 3 uforpligtende tilbud hurtigt

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

Revisons påtegning ved genoprettelse af selskab

Hvis du har glemt at indsende regnskab eller har misligholdt dine andre forpligtelser over for skat i dit selskab, så kan SKAT tvangsopløse dit selskab. Hvis du skal have processen stoppet så skal du bruge en registreret eller statsautoriseret revisor til at give dit regnskab de nødvendige påtegnelser.
Hvis skat først har påbegyndt din tvangsopløsning så har du som oftest maksimalt 3 måneder til at aflever dine regnskaber. Det er sjældent en hensigtsmæssig situation for dig som erhvervsdrivende og det er ikke den billigste måde får lavet et regnskab på. Men det er tvungent nødvendigt, derfor kan findo.dk hjælpe dig med at spare tid på at lede efter en reg. Revisor som vil løse din opgave. Hvis du i samme omgang for lavet din selvangivelse kan det gøre noget ved den samlede omkostning. Men dette er sjældent tilfældet. Så husk at tjekke deadlines for moms og skat på SKATs hjemmeside så du undgår en tvangsopløsning, så du skal bruge en revisionspåtegnelse i dit regnskab.

Der er mange som spørger om det ikke er billigere at lad sit selskab tvangsopløse og derefter oprettet et nyt. Det korte svar er at det afhænger af situationen. Men som selvstændig eller Iværksætter er det efter vores vurdering aldrig det at få lavet en tvangsopløsning som er den bedste situation, da det for tid og evighed vil fremgå af en simpel søgning på dig navn på www.cvr.dk hvor alle dine ophørte og aktive virksomhedsrelationer er offentligt tilgængelige. Det vil fremstå sløset og uprofessionelt.

Hvis du ikke skal have en revisor til genoprettelse af dit selskab så kan det være du skal bruge en revisor til årsregnskab selvangivelse eller bogholderi – Eller bare find en ny revisor her.