Revisor

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Revisor

 

 

Brug Findo som formidler fordi:

 

  • Du sparer en masse tid

vi kender dine rigtige match når du har udfyldt din opgave

  • Styr selv tempoet af tilbud 

Vores unikke proces giver dig fuld kontrol

  • Gratis service.

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

Vi hjælper privatpersoner og virksomheder med at få den bedst mulige aftale, når de skal bruge en revisor. Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen og så får du tilsendt 3 gode tilbud på en revisor.

 

Uanset hvad du skal bruge en revisor til, så er du kommet til det rigtige sted. Vi hjælper dig med at finde en revisor, som passer til dine behov og budget.

 

Revisor for virksomheder

Virksomheder bruger revisorer til en række forskellige formål. Det kan være alt fra årsregnskab til bogføring. Det kan også være, at virksomheden har fået en henvendelse fra SKAT vedrørende deres økonomi, og her tilknytter virksomheder også en revisor til at hjælpe sig i sagen.

 

Generelt er det vigtigt for jeres virksomhed at have en god revisor, da det kan gøre en kæmpe forskel for jer. I vil gerne have, at der er styr på alle ting, når det kommer til regnskab.

 

Det er alt fra daglig bogføring til, når I skal bruge dem på større opgaver. I har ikke råd til, at der bliver lavet fejl, når det kommer til jeres økonomi.

 

Revisor til privatpersoner

Det er ikke lige så tit, at en privatperson bruger en revisor, men det sker engang imellem. Hvis du har en sag kørende med SKAT, så er det en god idé at få en revisor tilknyttet med det samme.

 

Det er ikke noget krav fra SKAT’s side, at du benytter en revisor som privatperson, men det er en god idé at gøre det. Ellers kan du ende i nogle uheldige situationer, hvor du ikke ved, hvad der er op eller ned.

 

En revisor kender jargonen inden for SKAT, og revisoren kan derfor hjælpe dig med, hvordan du får den bedst mulige aftale med SKAT.

 

Få knivskarpe tilbud på en revisor

Selvom du skal bruge en revisor, så ved vi godt, at du ikke har lyst til at give for mange penge for det. En dyr revisor kan hurtigt ende med at ødelægge ens budget. Det er uanset om du er en privatperson eller virksomhed.

 

Vores mål er at give dig den bedst mulige aftale. Derfor indsamler vi tilbud for dig. Det eneste, du skal gøre, er at udfylde tilbudsformularen og så bliver du kontaktet med relevante tilbud.

 

På den måde bruger du minimalt tid på at finde en revisor. Når du først har fået de uforpligtende tilbud, så kan du frit vælge mellem dem.

 

Så er du klar til at få styr på din økonomi.