Bogføringsassistance

Udfyld formularen – Så er vi gang 🙂

Beskriv din opgave herunder

Kontakt oplysninger

Bogføringsassistance

 

 

Brug Findo som formidler fordi:

 

  • Du sparer en masse tid

vi kender dine rigtige match når du har udfyldt din opgave

  • Styr selv tempoet af tilbud 

Vores unikke proces giver dig fuld kontrol

  • Gratis service.

Vores matchservice er til gavn for dig og leverandøren.

  • 10 Års erfaring i formidling

Vi ved hvad der virker for dig. 

Step 1
Udfyld formularen
Step 2
Indtast kontaktoplysninger
Step 3
Vi finder dine matches

På Findo.dk hjælper vi dig med at finde den helt rigtige bogholder. Vi samarbejder med en række bogholdere i hele landet, så vi er sikker på, at du får det bedst mulige tilbud.

 

Alt du skal gøre er at udfylde tilbudsformularen, og så modtager du tilbud fra en række bogholdere.

 

På den måde kan du sammenligne de forskellige bogholdere mod hinanden.

 

Hvad er en bogholder?

I gamle dage var en bogholder og en revisor det samme. Men i dag skal man være registreret revisor for at kalde sig revisor. Der er ikke de samme regler for en bogholder, så en bogholder kan sagtens være en regnskabsuddannet, som bogfører for en virksomhed.

 

Når du udfylder tilbudsformularen, får du selvfølgelig kun tilbud fra revisorer. De har den fordel, at de har mere styr på deres arbejde end en alm. bogholder har. Desuden må de også lave mere arbejde end blot at bogføre.

 

Du kan derfor bruge en revisor til alt inden for økonomi og regnskab i din virksomhed. Men du kan kun bruge en bogholder til bogføring.

 

Selv hvis du har brug for en til bogføring, så vil vi stadigvæk anbefale, at du udfylder tilbudsformularen og får tilbud fra flere revisorer.

 

Mere end bare bogføring

Det er muligt, at du kun er på udkig efter en revisor til at lave bogføring, og det er der heller ikke noget galt med. Men fordelen ved, at du bruger en revisor til din bogføring er, at så er det langt lettere for revisoren at lave årsregnskab i din virksomhed.

 

Hvis du har din egen bogholder i virksomheden, kan det nogen gange være en udfordring for en revisor at finde rundt i jeres regnskab. Det er, fordi en regnskabsansat ikke nødvendigvis er sat ind i de nyeste regler på området, hvorimod en revisor altid er ajour med branchen.

 

I kan derfor med fordel benytte en revisor til alt, der omhandler jeres regnskab og økonomi. Herunder bogføring.

 

Få gode tilbud

Vi garanterer, at når du udfylder tilbudsformularen, så får du nogle gode tilbud på revisorer. Det gode er, at du får flere tilbud, så du kan finde den perfekte kandidat til din virksomhed.

 

Der er to vigtige parametre, når du vælger revisor. 1. Find en som du stoler på. 2. Vælg en som giver en god pris.

 

Vi hjælper med begge dele, da du får 3 uforpligtende tilbud, når du har udfyldt tilbudsformularen. Herefter skal du vælge den bogholder, som dækker dine behov.